12 september Landelijk congres onderwijsregio's

Let op: dit agenda-item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Gooiland Theater, Hilversum, Luitgardeweg 12

De praktijkdag voor en door onderwijsregio's

Op 12 september 2024 vindt het landelijk congres onderwijsregio's plaats in Theater Gooiland te Hilversum. Een middag vol met inspirerende praktijkvoorbeelden vanuit de voorloper onderwijsregio's. Waar werken zij op dit moment aan op het gebied van het werven, matchen, opleiden, professionaliseren, begeleiden en behouden van (toekomstig) onderwijspersoneel? Welke plannen staan er op dit moment in de steigers? De voorloper onderwijsregio's organiseren samen met enkele landelijke partners en de RE 30 inspiratiesessies. Genoeg ruimte voor een breed palet aan thema's en voorbeelden. 

Het programma op hoofdlijnen

We verwelkomen je vanaf 12.00 uur in Theater Gooiland met een heerlijke lunch. Het moment om alvast te netwerken met elkaar! Om 13.00 uur starten we met de plenaire opening.  De staatssecretaris van Funderend Onderwijs & Emancipatie, Mariëlle Paul, opent het congres.

Na deze opening volgen er drie ronden van tien inspiratiesessies. We zorgen voor een gevarieerd aanbod van thema's per ronde. De thema's zijn afgestemd op de deelnemende partijen binnen de onderwijsregio's. Na de drie ronden van inspiratiesessies sluiten we de dag gezamenlijk af in de theaterzaal en is er aansluitend een netwerkborrel. 

Het complete programma vind je onderaan deze pagina!

Hoe meld ik mezelf aan?

De aanmeldprocedure liep tot en met 30 augustus 2024. Alle plekken in het theater zijn bezet. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het congres. Heb je hier vragen over? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Inschrijven voor inspiratiesessies

Ben je aangemeld voor het congres? Dan ontvang je een overzicht van alle inspiratiesessies en een link om jezelf hiervoor in te schrijven. Je hebt dan tot en met dinsdag 10 september om jezelf in te schrijven. We hebben een maximaal aantal plekken per inspiratiesessie, dus wees er vroeg bij. 

Heb je vragen over het congres?

Stuur je vraag via het contactformulier naar ons op. We beantwoorden je e-mail zo spoedig mogelijk.