Bezoek een bovenregionale onderwijsregiodag

In juli en september organiseert de Realisatie-Eenheid op verschillende locaties een bovenregionale onderwijsregiodag. Enkele collega’s van de Realisatie-Eenheid, waaronder de regioadviseurs, zijn dan in vijf landsdelen aanwezig om informatie en advies te geven. De bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor de kartrekker (en eventuele partners) van iedere voorloper onderwijsregio en toekomstige onderwijsregio.

Binnen een dagdeel ben je op de hoogte

Tijdens dit dagdeel kom je te weten wat er op jouw (toekomstige) onderwijsregio af komt. Je kunt aanvullende informatie krijgen over de subsidieregeling en we geven antwoord op de vragen die je hebt over het vormgeven van een plan van aanpak.

Verder krijgt de ondersteunende rol van de Realisatie-Eenheid aandacht. We nemen je dus mee in het hele traject dat je als onderwijsregio gaat afleggen.

Onderwijsregiodagen in juli

Gaan we je zien op een van de Onderwijsregiodagen? Kijk hieronder wanneer we het landsdeel bezoeken dat bij jouw (toekomstige) onderwijsregio hoort. Via de onderstaande links kun je je ook aanmelden voor een van de bovenregionale onderwijsregiodagen. 

Contact bij vragen

Heb je een vraag over deze bovenregionale bijeenkomsten? Dan horen we dat graag! Neem contact met de RE op via het contactformulier.